30. septembra 2012

17.Kapitola

Rebecka:
Zajtra odchádzame do Londýna a ja mám veľké výčitky svedomia, že čo som spravila. Nechala som Lucy doma a ja zdrhla. Akurát stojim pred Sochou slobody. S Niallom. Cez tých 5 dní sme sa toľko nasmiali a nabehali po obchodochh, že to ni nieje pravda.
Teraz si vychutnávam rochu pokoja a Nialla. Môjho princa. Milujem ho ešte viac, ako na začiatku. Je to divné, ale už bez neho neviem vydržať ani deň. "Niall?" opýtala om sa ho. "Áno zlatko." povedal. "Mám trochu dilemu na akú školu mám ísť.Či mám ostať v Londýne, aledo ísť domou." povedala som. Niall ma chitil za tvár a nadvihol ju tak, aby som sa mu pozrela do očí. "Je jedno, kde budeš stále ťa budem milovať." povedal a pobozkal ma. Ja mám predtavu kam pôjdem, ale nebude sa to asi Niallovy páčiť. "Do idem na VŠMU(Vysoká škola muzickych umeni) v Londýne." povedala som. "Super." povedal a začal somnou točiť ako keby som mala dieťa. "Nevadí ti, že aj ja budem spievať?" opýtala som sa ho. "Nie." povedal a už sme sa pomali zobrali do hotela.Museli sme sa začať baliť. Zajtra ráno odchádzame do Londýna. Už sa teším na Lucy. Večer som si šla skoro ľahnúť a ráno skoro vstávala. Na lietadlo sme došli na poslednú chvíľu.Celu cesto som sa esila na to, že uvidím Lucy. Ale keĎ som prišla domou a ona tam nebola bála som sa. Zavolala som Zaynovy."Zayn kde je Lucy?" opýtala som sa ho. "Ja neviem, mala by byť doma." povedal pokojne. "Ale ona tu nieje." zvrieskla som."Čo to ma znamenať?" opýtals sa. "To chcem vedieť aj ja." popvedala som a radsej to  zložila. Potom som behala po dome a hladala ju v izbach. Nič. Ako posledná bola moja izba. Bola tam obálka.
Ahoj, Becka,



keď toto čítaš znamená to že si už naspäť z New Yourku. A tiež to znamená že ja som už preč. Dúfam že si si New Yourk s Niallom užila a máš príjemné spomienky a plno zážitkov ktoré mi raz povieš. Verím tomu. Možno sa už nikdy nestretneme čo mi bude úprimné ľúto. Ver mi, bola si mi ako sestrou o ktorej som ti nikdy nepovedela a ktorá je aj dôvodom prečo odchádzam. Nehnevám sa na teba, že si sa so mnou nerozľúčila. Je mi ľúto, že som na teba vyskočila kvôli Zaynovi ale všetko bolo také čerstvé a všetko to už je teraz minulosť. Teraz, je už všetko za mnou. Všetky spomienky, zážitky, všetko som navždy uzamkla v jednej časti môjho mozgu a neplánujem sa k nim naspäť vrátiť.

Nehľadaj ma, nepíš mi na fb, keď sa vrátim všetky socialne účty, adresu aj telefonné číslo si mením. Ak budeš tu stále bývať, možno o mesiac ti príde ďalší list. Mobil si urobím nové, a prezvoním ťa. Nechcem prísť aj o kamarátku.



S pozdravom, Lucy

Začala som plakať a zamkla som dvere. Zobrala som fotku a pozrela na druhú stranu. "Mám ťa rada". Veta, ktorá ma navždy spája s Lucy. Vzala som si kufre a šla s nimi do pračovne. Všetko som vyprala a dala do sušičky. Zbalila i veci do kufra a šla preč. Šla som sa ešte rozlúčiť s chalanmi. Idem na 3 dni domou do  Brightonu. Potrebujem vidieť Emyli a Maxa. Emyli je moja nevlasná sestra. Viem je to komplikované, ale moja mama zomrela pri mojom pôrode a ja mám už druhú, ale moja mi chíba veľmi. Emyli by mala byť doma sama ešte dnes. Max a rodičia prídu zajtra. Teším sa. Chalani nechápali prečo som prišla. Keď NIall uvidel kufor vedel čo sa deje."Na koľko?" opýtal sa ma. "3 dni. V piatok som späť a cez vikend s vami." povedala som a objala všetkých. Niall ma pobozkal a ja som ho ešte silno objala. Kedy mohol ísť somnou, ale nemôže.Emyli ich moc nemusí. Začala som plakať. Ešte len odchádzam a je za nimi smutno. Počkala som chvíľu a šla. Cesta mi trvala dosť dlho. Prišla som domou a volala mi Lucy. "Bec?.........................." povedala a ja.........................



Viem že sa ten obrázok až tak nehodí k tejto časti, ale ide o to kamarátsvo :) 

Tak a tu je ďalšia časť. Dúfam, že sa vám páči. Majka(Marry )

1 komentár:

  1. booze...preco musela odist..myslim lucy...aa...coo povedala lucy do telefonu becky..prosiim..ze sa vrati spet..prosiim...aa..este...prosiim si pokracovaniee...naadherneee...

    OdpovedaťOdstrániť