9. augusta 2012

3.Kapitola

Rebecka: Dnes som obsluhovala. Našťastie. Radšej budem obsluhovať ako byť za pokladňou, ale dnes je dobré, že je tam Lucy a nie ja. Ona by to nezvládla.  Veď tie topánky majú také veľké opätky. Ako dobre aj ja také nosím, ale viem, že v práci sú nanič. A hlavne v obsluhe. Mala som raz také šťastie. Skončilo sa to tím, že som to na niekoho vysypala a skončila v brigáde. Bolo to strašne trápne.
Šla som k stolu, kde sedela nejaká partia ľudí v mojom veku. "Dobrý deň, čo vám donesiem?" opýtala som sa. Jedna baba mi bola strašne povedomá. "Becky?" opýtala sa. "Alex?" povedala som zase ja. "Áno." povedali sme naraz. Alex bola moja najlepšia kamaráta v detstve. Potom odišla a nikdy neprišla.Povedali mi objednávku a šla som do kuchyne. Jasné, že toho mali veľa a tak som sa nevedela odniesť. Lucy mi prišla pomôcť. Celý čas cestou tam sme sa smiali a Alex nevedela kto to je. Akoby žiarlila. Ale nemá dôvod, pretože ja som už na Alex zabudla a žila život bez nej. Dala som im to na stoj a šla ďalej. Nenávidím, keď niekto kôli mne žiarli. Lucy vie, že som len jej. A nikoho iného. My and Lucy Rever. Asi tak sa cítim pri nej. Pri nikom to tak nebolo. Bolo okolo obeda a najedli sme sa a pokračovali. Končíme o 3-tej. Liss(tiež tam pracuje a naša kamarátka) nás pozvala na párty. Možno tam pôjdeme. Ale ja takéto veci nemusím.  Bolo už pol 3-tej a Nandos plné ľudí. Mali sme toho veľa, ale dívali nám aj prepitné. Hlavne mne a Lucy. Je to  úžasný pocit keď viete, že ľudia vás tu majú radi.O 3-tej nás vimenili. Šli sme si pre veci a rýchlo utekali na autobus. Auto som nechala doma.Mam BMW x6. Moje autíčko. Milujem ho, ale dnes som ho nechala doma. Večer keď pojdeme na párty piť nebudem. Ja nepijem alkohol. Skúsila som to, ale  nieje to nič pre mňa. "Lucy ideme na tú party? Mne je to jedno, ale nechce sa mi tam moc." povedala som. "Ani mne. Podme sa tam ukázať a na nákupy." povedala Lucy, keď sme nastupomali na autobus. "Jasne." poedla som. Nič som si nevšimala. "Beck zvoní ti mobil." povedala.  "Aha. " povedala som a zdvihla. "Áno?" povedala som. "Ahoj. Kde si?" opytal sa Cole. Môj bývali. "V Londýne. Vravela som ti to a daj mi pokoj." povedala som a chcela zložiť. Lucy pohopila, že to je on a vzala mi mobil z ruky.


Lucy:
Vzala som mobil a povedala mu niečo."Do pekla daj jej už pokoj. Ani nevieš ako si jej ublížil.Nechaj ju už na pokoji. Rozumel si." povedala sm a zložila. "Ďakujem."povedala Becjy a objala ma. Chíbala mi. Pretím sme sa stretli len na jednej udalsti a zistili, že sme Directionerky. Prišli sme domou a šli si pozrieť, že čo na seba.Ja osm si vzala hnedo coerne šary a Rebecka kremové(obrázky dole). Mali sme ešte trochu času. Museli sme sa pripraviť a dať trochu dokopy. Pomali sme sa obliekli a šli na Rebeckynom aute na párty.


Rebecka:
Keď sme sem prišli nepáčilo sa mi to vôbec. Nikoho som nepoznala, ale ani nechcela. Zatiaľ. Mame som navrchla, či by som tu nemohla ostať. Viem sa o seba postarať. Veď mám 18. Povedala, že sa uvidí. Lucy ma potiahla von. "Nákupy?" opýtala sa. "Nákupy." povedala som a nastúpila na auto. Kúpili sme si toho veľa, ale hlavne Conversky s britsou vlajkou a fialove Vansy. Pomali sa blížil aj koncert. Už len 9 dní. Tešíme sa naňho obydve. Preto sme si kupili aj mikiny  One Direction. Domou sme prišli dosť skoro. Pozreli sme si film. Rock zo stredenej. Nikdy som ho nevidela, ale su naň dobre ohlasy. Potom me li späť, pretože zajtra musíme ísť do práce a ja nechem zaspať. Počúvala som este I-pod. Ani neviem kedy som ho vypla.
Ráno:
Konečne som vstala tak, aby som všetko stihla. Aj sa naraňajkovať. Lucy som nevedela zobudiť. Zapla som si rádio a tam šlo, že One Direction sa už tešia na koncert v Londýne.Aj ja. Niekto klopal. Bol to.......

Naše nové Conversky

Mikiny čo sme si kúpili.


Rebeckyno  auto.
 Lucy oblečenie na párty.


Rebecka Oblečenie na párty.






Tak aa je tu ďalšia časť poviedky. Viem, je trochu neskôr, ale skôr sa nedalo. Chcem vedieť vaše názory. Kladné aj záporne. Kľudne kritizujte, ak sa vám niečo nepáči.  Na piatok a víkend odchádzam preč, takže tu bude lem Meggie.     Marry











Naše Phone, I-pod.

10 komentárov:

  1. pekneee....:D...tesim sa na dalsiu cast :DD

    OdpovedaťOdstrániť
  2. parááádna :) už nech je ďalšia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Odpovede
    1. som rada že si napísala taký obsiahli komentár :D tešíme sa na ďaľšie tvoje dlhé komentáre
      S láskov Maggie :*

      Odstrániť
  4. Ano ano,já vím mé komentáře zabíjejí pohledem :*:D S láskou Caroline:*:D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ano ano,já vím:D můj komentář zabíjí pohledem:D s láskou Caroline:*:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D super teda :D dufam že k 4. kapitole napíšeš ešte dlchší komentár (síce pochjybujdem že sa to dá ale ty zvládneš všetko)
      :*

      Odstrániť